Τουρνουά μπάσκετ «3X3» στην Δυτική Ελλάδα – Στο Αγρίνιο η πρεμιέρα

Στην Πάτρα οι τελικοί, τον Σεπτέμβριο

Δράσεις μπάσκετ «3Χ3» προγραμματίζονται στην Δυτική Ελλάδα από την GNC, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, καταδεικνύοντας την σπουδαιότητα του αθλητισμού. Το πρώτο γήπεδο μπάσκετ θα στηθεί στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, στις 16 και 17 Ιουνίου. Παράλληλα προγραμματίζονται αγώνες και σε άλλες περιοχές (Αίγιο, Πύργο, Κουρούτα), ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στην Πάτρα, τον Σεπτέμβριο.

Η συμμετοχή των αθλούμενων είναι δωρεάν, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανδρών και γυναικών και μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει, χωρίς αποκλεισμούς.

Οι δράσεις και το τουρνουά τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

«Στηρίζουμε αθλητικά γεγονότα που κινητοποιούν ανθρώπους κάθε ηλικίας και τους φέρνουν κοντά στον αθλητισμό, καθώς μέσα από τη συμμετοχή καταδεικνύεται και η ανάγκη των πολιτών να εμπλακούν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες. Παράλληλα είμαστε αρωγοί σε κάθε δράση που προβάλει τις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας και την κατατάσσει στον χάρτη των τουριστικών προορισμών» σχολιάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.  

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες