Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Στο επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας ο Βασιλόπουλος

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το προσωπικό του ΕΚΑΒ

Κοινοποίηση

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων για να ενισχυθούν οι υποδομές, σε συνδυασμό με την ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ, κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος με την Διευθύντρια της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Αγγελική Κανελλοπούλου και τον Πρόεδρο του Σωματείου Πληρωμάτων της ιδίας περιφέρειας Αλέξη Κουτσούκο, τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.

Ο κ. Βασιλόπουλος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το προσωπικό του ΕΚΑΒ επισημαίνοντας, ότι η Περιφέρεια θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για ενίσχυση του νευραλγικού έργου τους. Στην κορυφή των αιτημάτων παραμένει η ενίσχυση με περισσότερους εργαζόμενους και ασθενοφόρα καθώς και η εγκατάσταση ψηφιακών συστημάτων αναφορικά με την καταγραφή και την διαχείριση των διαφόρων περιστατικών.

Μετά την συνάντηση ο κ. Βασιλόπουλος, αφού ευχήθηκε για τις ‘Άγιες ημέρες να κυλήσουν όσο το δυνατόν πιο ήρεμα χωρίς περιστατικά, τόνισε: «Οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ΕΚΑΒ προσφέρουν σε καθημερινή βάση τις υπηρεσίες τους ξεπερνώντας τον εαυτό τους. Αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε ουσιαστικά το έργο τους με τις δυνατότητες που έχουμε από τον θεσμικό μας ρόλο.»

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: