Η θεατρική ομάδα Καλυβίων “παιΖΟΥΜΕ” της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου ανεβάζει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 21.00, θεατρική παράσταση με σκοπό την ενίσχυση του Σχολείου, από το οποίο κλάπηκε πρόσφατα απαραίτητος εξοπλισμός για την εκπαίδευση των παιδιών. Στην είσοδο του σχολείου θα υπάρχει κουτί για συγκέντρωση χρημάτων.

Ειδικότερα, η θεατρική ομάδα παρουσιάζει το θεατρικό παραμύθι σε 7 εικόνες “Περπατώ εις το δάσος- Αλλιώς”, της Στέλλας Μιχαηλίδου,σε διασκευή Μαρίνας Καραφά. Η διασκευή είχε σκοπό να «φέρει» το έργο πιο κοντά στο ενήλικο κοινό. Η παράσταση είναι πρωτότυπη, έχει βασιστεί στην μπρεχτική αποστασιοποίηση του ηθοποιού από τον ρόλο του, οι ηθοποιοί αλλάζουν ρόλους επί σκηνής και ρόλους μεταξύ τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

σκηνοθεσία/μουσική επιμέλεια: Μαρίνα Καραφά
σκηνικά: βεστιάριο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου
επιμέλεια ήχου: Πάνος Μπελεβώνης
ειδικές κατασκευές: Μαρία Χρυσικού, Μάκης Μπελεβώνης
επιμέλεια αφίσας/προγράμματος: Μαρία Χρυσικού
βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Χρυσικού

ΠΑΙΖΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά): Εύη Καλαμουδάκου, Χρήστος Κονδύλης, Ρούλα Κωνσταντάρα, Γεωργία Παντολέινα, Μάρθα Παπακωστοπούλου, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Μαρία Χρυσικού και η μικρή Μαριέτα Μπελεβώνη. Φωνή γιαγιάς: Νώντας Νεοφώτιστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ