Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πίστα bmx/skate στο Αλσύλλιο Γριμπόβου και αναβάθμιση των παραλιακών μετώπων της Ναυπάκτου

Κοινοποίηση

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου

Υπεγράφη η σύμβαση για κατασκευή πίστας bmx/skate στη Ναύπακτο και ξεκινούν σύντομα οι εργασίες, ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις στο Αλσύλλιο Γριμπόβου. Θα κατασκευαστεί πίστα για χρήστες αθλητικού εξοπλισμού με τροχούς, ώστε τα παιδιά και οι έφηβοι να έχουν στη διάθεσή τους κατάλληλες και ασφαλείς εγκαταστάσεις για άθληση και ψυχαγωγία.

Στόχος της παρέμβασης είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των παραλιακών μετώπων στις παραλίες Γριμπόβου και Ψανής, στο αστικό κέντρο της πόλης με την προσθήκη αστικού εξοπλισμού, εξοπλισμού παιδικής χαράς και αθλητικών χώρων, φωτιστικών σωμάτων και σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων.

Το προηγούμενο διάστημα, άλλωστε, συμβασιοποιήθηκε το έργο «Προμήθεια οργάνων Παιδικής Χαράς, Εκγύμνασης Ενηλίκων, Αστικού Εξοπλισμού και Εξοπλισμού Αθλητικών Εγκαταστάσεων». Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για ηλιακά καθιστικά, ξύλινα εξάγωνα κιόσκια, ποδηλατοστάτες, αποδυτήρια παραλίας, πύργους ναυαγοσώστη, κερκίδες γηπέδων, πληροφοριακές πινακίδες, απινιδωτές κ.α. που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία, τα οποία και θα διαμορφωθούν αναλόγως.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η προμήθεια σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων, όπως συσκευές ανίχνευσης σημάτων bluetooth και wifi, συσκευές ανίχνευσης πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων, συλλογής κυκλοφοριακών δεδομένων κλπ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: