Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Περιοδεία Λευτέρη Καρχιμάκη στην Αιτωλοακαρνανία

Περιόδευσε σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ναύπακτο

Κοινοποίηση

Σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ναύπακτο βρέθηκε την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Καρχιμάκης, Λέκτορας ευρωπαϊκής πολιτικής του πανεπιστημίου Λάιντεν της Χάγης. Ενημερώθηκε για τις σημαντικές ελλείψεις και τα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και του κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, με χαρακτηριστικότερα το φλέγον ζήτημα της υποστελέχωσης των οργανικών θέσεων γιατρών.

«Οι γεμάτες ελλείψεις δομές αποτελούν τροχοπέδη στο καίριο έργο των υγειονομικών, που έρχονται αντιμέτωποι με την ισχνή υποστήριξη που λαμβάνουν από την οργανωμένη Πολιτεία», σχολίασε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Παρόμοια εικόνα παρατηρήθηκε και στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπου το προσωπικό εξέφρασε το συναίσθημα ανασφάλειας που κυριαρχεί για την δυνατότητα αντιμετώπισης ακραίων περιστατικών, με αφορμή και τα πύρινα μέτωπα των προηγούμενων ημερών στη χώρα.

Προβληματισμοί και αγωνία για την υποβάθμιση των υποδομών

Οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν με τους πολίτες της περιοχής επικεντρώθηκαν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ενώ διατυπώθηκαν οι έντονοι προβληματισμοί και αγωνία για την υποβάθμιση των υποδομών της περιοχής. Κατά τις συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, αγροτικούς συνεταιρισμούς, εργατοϋπαλληλικά κέντρα και καταστηματάρχες, εκφράστηκε η ανάγκη πολιτικής αλλαγής σε Ελλάδα και Ευρώπη και το αίτημα για μία νέα καθημερινότητα που έχει ανάγκη η χώρα, με ελπίδα και αναπτυξιακή προοπτική.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: