Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Ο 4ος διασυλλογικός αγώνας για σκάφη τύπου Optimist στην Βόνιτσα

Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, ο 4ος διασυλλογικός αγώνας για σκάφη τύπου Optimist που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας (ΝΑΟΒ) με συμμετοχή 36 αθλητών από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Aστακού (ΝΑΟΑΣ), τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας (ΝΟΛ), τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας (ΙΟΔΕ) και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων (ΙΟΙ).

Στο αγώνα διεξήχθησαν συνολικά έξι ιστιοδρομίες, από τρεις Σάββατο και Κυριακή. Το Σάββατο η πρώτη εκκίνηση δόθηκε στις 14.00, με σχετικά ήπιο βορειοδυτικό άνεμο (μαΐστρο) ο οποίος στην συνέχεια δυνάμωσε και βοήθησε να πραγματοποιηθούν πολύ ενδιαφέρουσες ιστιοδρομίες.

Αντίστοιχα, την δεύτερη ημέρα συμφωνήθηκε από τους Ομίλους και την επιτροπή αγώνα να αναβληθεί η εκκίνηση της Κυριακής για τις 13.00, από τις 11.00 που ήταν προγραμματισμένη, προκειμένου οι νεαροί ιστιοπλόοι να αγωνιστούν με καλύτερες καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά και την δεύτερη ημέρα ο αγώνας ξεκίνησε με σχετικά χαμηλό άνεμο, ο οποίος όμως εντάθηκε στις δύο επόμενες ιστιοδρομίες χαρίζοντας σε αθλητές και θεατές έναν όμορφο αγώνα.

Μετά το πέρας του αγώνα έλαβε χώρα η τελετή λήξης και η απονομή διπλωμάτων στους συμμετέχοντες αθλητές και επάθλων στους διακριθέντες. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του πρώην προέδρου του ΝΑ.Ο.Β. κ. Χρήστου Κοψαλή για την πολύτιμη προσφορά του στον Όμιλο.

Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε ο 8χρονος Κωνσταντίνος Σιάμος από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας και δεύτερη θέση έλαβε η Έλλη Ζήση του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας, ενώ οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Κορίτσια κάτω των 11 ετών

Κορίτσια άνω των 11 ετών

Αγόρια κάτω των 11 ετών

Αγόρια άνω των 11 ετών.

Κακλαμάνη-Κατωπόδη (Ν.Ο.Λ.)

Ζήση Έλλη (ΝΑ.Ο.Β.)

Σιάμος Κων/νος (Ι.Ο.Δ.Ε.)

Φρέρης Αχιλλέας (ΝΑ.Ο.Β.)

Μαργέλη– Κατωπόδη (Ν.Ο.Λ.)

Νάου-Σταματέλου (Ν.Ο.Λ.)

Λάζαρης-Μαργέλης (Ν.Ο.Λ.)

Μελισσάς Στέργιος (Ι.Ο.Ι.)

Τασούλη Αλίκη (Ι.Ο.Δ.Ε.)

Φίλιππα Ευαγγελία (Ν.Ο.Λ.)

Χαλκιόπουλος-Κατσαρός (Ν.Ο.Λ.)

Καππές Νικόλαος (ΝΑ.Ο.Β.)

kammenos6

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: