Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήτσου: “Δεν περιμένουμε ‘δώρα’ από κανέναν”

Κοινοποίηση

Δηλώσεις Μήτσου για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος

Ο Δημήτρης Μήτσου είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στην “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο αρχηγός της Αγρινιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στη νίκη μέσα στα Φάρσαλα και στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ίκαρους στις Σέρρες την Κυριακή (7/4), στις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δημήτρη πετύχατε μια σημαντική νίκη στα Φάρσαλα. Τι θεωρείς ότι έφερε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;

Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που ήθελε πολύ το παιχνίδι. Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, είχαμε καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έτσι ήρθε η νίκη.

Πιστεύεις ότι την περασμένη αγωνιστική είχατε περισσότερο άγχος για το αποτέλεσμα, καθώς δύσκολα περιμένατε κάποιο “δώρο” από το Φαίακα;

Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε “δώρα” από κανέναν. Είμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, οφείλουμε να κοιτάμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια και να μην περιμένουμε να καθορίσει κάποιος άλλος την τύχη μας. Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι τελικός και πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα, για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τους Ίκαρους στις Σέρρες. Τι πρέπει να προσέξετε για να φτάσετε στη νίκη;

Οι Ίκαροι είναι μια ομάδα πολύ δυνατή μέσα στο καλάθι με κάποιους έμπειρους παίκτες και ορισμένους νέους που δίνουν πολύ ενέργεια στο παιχνίδι τους. Εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, για να πάρουμε τη νίκη.

Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα από τα τελευταία “χαρτιά” του αντιπάλου σας για παραμονή, θεωρείς ότι πρέπει να εκμεταλλευτείτε το άγχος της ομάδας των Σερρών;

Δε μπορούμε να πάρουμε σαν παράγοντα το άγχος, για να προετοιμαστούμε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια συνήθως δυναμώνουν τις ομάδες, παρά τις αγχώνουν.

Πιστεύεις ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση στη βαθμολογία τα πάντα όσον αφορά τη δεύτερη θέση θα κριθούν στο παιχνίδι στην Ελευθερούπολη την προτελευταία αγωνιστική;

Είναι πολύ μακρυά ο συγκεκριμένος αγώνας. Όταν φτάσουμε στην προτελευταία αγωνιστική θα μιλήσουμε γι’ αυτό το παιχνίδι.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: