Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Η ερωτική λογοτεχνία

Κοινοποίηση

reading-book

ΟΛΟΕΝΑ και λιγότερο ζητούνται τα βιβλία της κλασσικής λογοτεχνίας σε σχέση μ’ εκείνα της ερωτικής.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ήταν η ερωτική λογοτεχνία που μένει ανεξάντλητη, επομένως αθάνατη, ε.. Τι θα μπορούσες να πεις;

ΟΜΩΣ πρόκειται για ερωτική λογοτεχνία του κώλου. Με το συμπάθιο, δηλαδή! Κυρίες που γαλουχήθηκαν στα νάματα του παλιού μελό Ελληνικού κινηματογράφου, έγιναν μπεστσελερίστριες!

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τους πουλάνε δεκάδες, εκατό χιλιάδες αντίτυπα! Οι ίδιες έγιναν πλούσιες.

ΠΟΥΛΑΝΕ… άσε τι πουλάνε! Το ζήτημα είναι πού, σε ποιους, δηλαδή σε ποιες απευθύνονται. Και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας.

ΕΙΝΑΙ σαφές: Μυστικό της επιτυχίας τους είναι ότι «η μύγα θα βρει το σκατό της». Με το συμπάθιο, πάλι!

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ αυτές δεν έχουν ιδέα από γραφή, πολλώ μάλλον από συγγραφή. Πουλάνε σιρόπια όμως και… μεγαλουργούν!

ΑΥΤΟ το γυναικομάνι που ανυψώνει σε συγγραφείς κάτι τέτοια τσόλια, τι κόσμος είναι; Τι νοιώθει;

ΑΠΟ έρωτα δηλαδή… τι νοιώθει; Τι καταλαβαίνει; Πώς αγαπά τον άντρα της αυτή η αναγνώστρια, τι λέει στην κόρη της, πώς βλέπει το γαμπρό της, τι περιμένει από τη νύφη της και τι νομίζει ότι κάνει ο γιος της;

Παντολέων Φλωρόπουλος
Παντολέων Φλωρόπουλοςhttps://pantoleon.gr
... γεννήθηκε στη Μυρτιά της Αιτωλίας το 1955. Ζει στο Αγρίνιο από το 1984. Εργάστηκε στο τοπικό ραδιόφωνο (1990 – 1992) και ξανά την περίοδο 1994 - 1996. Ιδρυτής και συντάκτης του σατιρικού “αραμπά” του Αγρινίου (1991 – 1997). Εκδότης και δημοσιογράφος της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας “Αναγγελία” (2000) μέχρι τον Ιούλιο του 2017, έκτοτε δε, τακτικός συνεργάτης της. Έχει γράψει ποίηση, 168 παραμύθια και 1.111 χρονογραφήματα, κατέγραψε εκατοντάδες λαϊκούς μύθους και θρύλους, ενώ δημοσίευσε πολλές χιλιάδες πολιτικά και πολιτιστικά άρθρα. Το πρώτο του βιβλίο, “η πολιτεία των λουλουδιών” (παραμύθι) κυκλοφόρησε το 1980. Τα βιβλία του κυκλοφορούν σε συλλεκτικές εκδόσεις λίγων αντιτύπων.
spot_img

Διαβάστε επίσης: