Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Εγκαίνια νέων γραφείων Ομοσπονδίας Ναυπάκτου παρουσία του Τσιχριτζή

Κοινοποίηση

Παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής παρευρέθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, στη στέγαση των οποίων το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συνέβαλε αποφασιστικά.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαθάς, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παναγιώτης Λουκόπουλος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Σιαμαντάς, Ιωάννης Σύψας, οι Πρόεδροι των Σωματείων της Ομοσπονδίας, μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας καθώς και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής.

Την εκδήλωση των εγκαινίων προσφώνησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεμιστοκλής Δαβανέλλος και απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Γεώργιος Καββαθάς καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής.

Των εγκαινίων προηγήθηκε σύσκεψη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και Προέδρων Σωματείων με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και του Προέδρου του Επιμελητηρίου μας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: