Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΛΦΑ 93: Βοηθός προπονητή ο Διαμάντης – Γενικός αρχηγός ο Μπαλωμένος

Κοινοποίηση

Επιστροφή Διαμάντη και Μπαλωμένου στην ΑΛΦΑ 93

Στην ΑΛΦΑ 93 επιστρέφουν οι Γιώργος Διαμάντης και Βαλεντίνος (Άκης) Μπαλωμένος, αυτή τη φορά όμως για διαφορετικό πόστο.

Οι δύο πρώην παίκτες της ΑΛΦΑ, που είχαν συνεισφέρει τα μέγιστα στον Σύλλογο τα πρώτα χρόνια της υπάρχουσας διοίκησης, επιστρέφουν στην ομάδα έχοντας αυτή τη φορά διαφορετικό ρόλο.

Ο Γιώργος Διαμάντης προσλαμβάνεται ως βοηθός του προπονητή Χρήστου Σταυρόπουλο, ενώ ο Βαλεντίνος Μπαλωμένος αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού και θα χειρίζεται πολλές πτυχές του αγωνιστικού τμήματος των ανδρών.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Η ΑΛΦΑ 93 BC ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Διαμάντης αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή του Χρήστου Σταυρόπουλου, για την επόμενη χρονιά. Επίσης, ο Βαλεντίνος Μπαλωμένος θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας για την ερχόμενη χρονιά. 

Οι δυο τους επιστρέφουν στον Σύλλογο μετά από δύο χρόνια απουσίας και αυτή τη φορά θα βοηθήσουν την ομάδα από διαφορετικό πόστο.

Η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93 τους εύχεται καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες.”

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: