Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στο Αγρίνιο στις 10 Μαΐου

Κοινοποίηση

Το Αγρίνιο συμμετέχει στην εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας

Το Αγρίνιο παίρνει μέρος στην εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Την Κυριακή 10 Μαΐου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι, συμμετέχει στην αιμοδοσία που θα γίνει στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς (πρώην Λαχαναγορά), στην οδό Σκαλτσοδήμου 9 στο Αγρίνιο.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου, Τμήμα Αιμοδοσίας και η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία και καλούν όλους ν’ αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία.

Σε σχετική τους κοινή ανακοίνωση σημειώνουν:

“Ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη περίοδο που όλοι βιώνουμε μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προσφέροντας από μία φιάλη αίμα!

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που ήταν προγραμματισμένη η Πανελλήνια δράση για το περιβάλλον Let’s do it Greece, η οποία αναβλήθηκε λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.

Ο Εθελοντισμός είναι κομμάτι της ζωής μας. Έτσι η οργανωτική ομάδα του Let’s do it Greece αποφάσισε να συμμετέχουμε σε εθελοντικές αιμοδοσίες.

Ας τους ακολουθήσουμε όλοι οι εθελοντές της Ελλάδας και ας κατευθύνουμε τη φετινή μας δράση, αντί στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προστασία των συνανθρώπων μας.

Ο Δήμος Αγρινίου καλεί όλους τους αιρετούς του Δήμου Αγρινίου να συμμετέχουν στην αιμοδοσία.

Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, ο Ερυθρός Σταυρός (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου), το Πρώτο σύστημα Προσκόπων Αγρινίου και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου καλούν τα μέλη τους και όλες τις συλλογικότητες της περιοχής μας, καθώς και μεμονωμένους συμπολίτες μας, να συμμετέχουν προσφέροντας το «Δώρο Ζωής».

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ – ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ!

Σας περιμένουμε όλους στον χώρο της Αιμοδοσίας.

Θα σας περιμένουν μικρές εκπλήξεις!”

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: