Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ιπτάμενα φαναράκια και φέτος στη Μυρτιά

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, το βράδυ

Κοινοποίηση

Τα «ιπτάμενα φαναράκια» επιστρέφουν στη Μυρτιά μετά την αναγκαστική απουσία τους λόγω covid. Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου (ώρα 9.00΄ το βράδυ) ο Δήμος Θέρμου σε συνεργασία με την Κοινότητα Μυρτιάς αναβιώνουν το παλιό πασχαλιάτικο έθιμο των αερόστατων. Η εκδήλωση ξεκινάει με την προετοιμασία των φαναριών κι όπως το βράδυ θα πλησιάζει, οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου για να πετάξουν τα πολύχρωμα φαναράκια τους.

Τα ιπτάμενα φαναράκια, μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από καταστήματα παιχνιδιών είτε από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα τα διαθέτει. Η εκδήλωση δεν θα γίνει, αν οι καιρικές συνθήκες είναι απαγορευτικές.

Ακυρώθηκε λόγω Πυροσβεστικής Διάταξης η εκδήλωση

Ακυρώθηκε τελικώς η εκδήλωση, λόγω Πυροσβεστικής Διάταξης που τίθεται σε ισχύ για τη νέα αντιπυρική περίοδο. Η απόφαση ελήφθη βάσει της Υπουργικής Απόφασης 21545 οικ. Φ.700.9/2024 – ΦΕΚ 2387/Β/22-4-2024 Άρθρο 7 (Πυροσβεστική Διάταξη 9/2024). «Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση! Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: