Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

3ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» στο ΔΑΚ Αγρινίου

Κοινοποίηση

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου

Το 3ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» διοργανώνει ο ΑΟ Αγρινίου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης». Η Μαργαρίτα Σαπλαούρα, κόρη του πρώην Προέδρου και νυν ταμία της ομάδας Νεκτάριου Σαπλαούρα και η πιο αγαπημένη φίλαθλος του ΑΟΑ, «έφυγε» από τη ζωή το Μάιο του 2018 σε ηλικία 14 ετών μετά από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο.

Από την πρώτη στιγμή, όλοι οι άνθρωποι του ΑΟ Αγρινίου είχαν τονίσει πως η διοργάνωση του τουρνουά στη μνήμη της θα γίνει θεσμός. Έτσι γίνεται και φέτος το 3ο τουρνουά με τη συμμετοχή του Αίολου Αγυιάς, του Ιωάννινα B.C. και της Αχαγιάς ’82 και φυσικά του ΑΟ Αγρινίου. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, των οποίων η τιμή είναι στα 3 ευρώ, θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η ΦΛΟΓΑ», ο οποίος στηρίζει οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα υγείας.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι λίγο διαφορετική λόγω της πανδημίας και φυσικά θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή αγώνων σε κλειστά γυμναστήρια. Τα εισιτήρια θα καλύπτουν το 60% της χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ δικαίωμα εισόδου έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τα οποία θα επιβεβαιώνονται με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών.

Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:30 Τελετή έναρξης – Παρουσίαση ομάδων
17:00 ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ A.O. – ΙΟΑΝΝΙΝΑ B.C.
19:30 Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΧΑΓΙΑ ’82

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
17:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
19:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
21:00 Τελετή λήξης – Απονομές.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: