Συνάντηση εργασίας με τον κ. Mirosław Gojdź Σύμβουλο Επικεφαλή του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα είχε την προηγούμενη Παρασκευή (10/3) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Τσιχριτζής. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της δημιουργίας των προϋποθέσεων εξαγωγικών ευκαιριών για τις επιχειρήσεις του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για τη συνέχεια των στοχευμένων δράσεων προσέγγισης της Πολωνικής αγοράς που ξεκίνησε από τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση «THE GREEK FOOD FESTIVAL» το Δεκέμβριο του 2016.

Ο κ. Τσιχριτζής υποδέχτηκε τον κ. Gojdź εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την συνάντηση που είναι στη βάση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και της προώθησης συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο, κάτι που είναι πάγια πολιτική του Επιμελητηρίου για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της περιοχής. Ευχήθηκε να αποτελέσει την αρχή μιας εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δυο Φορέων, μιας συνεργασίας η οποία θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των επιχειρηματιών της Πολωνίας και των επιχειρηματιών του νομού μας και στην ανάπτυξη εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών προς όφελος των Οικονομιών των δυο χωρών.

Προσκάλεσε δε τον κ. Gojdź να επισκεφτεί το περίπτερο του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση «FOOD EXPO 2017» που θα λάβει χώρα από 18 έως 20 Μάρτιου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Ο κ. Gojdź ευχαρίστησε για την εξαιρετική φιλοξενία, δεσμεύτηκε για την συνέχιση της συνεργασίας και μάλιστα, άμεσα αποδεχόμενος την πρόσκληση, κάλεσε και αυτός με την σειρά του την επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας να επισκεφτεί το Περίπτερο της Πολωνικής Πρεσβείας στην FOOD EXPO και να συναντηθεί με τους επιχειρηματίες της Πολωνικής αποστολής στα πλαίσια κοινής b2b δράσης που θα διοργανώσουν οι δυο φορείς.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος