Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός» παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του κ. Χρήστου Σιάσου με τίτλο, «Κάστρα της Ορθοδοξίας» και υπότιτλο «Οδοιπορικό στις Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας».

Ο συμπολίτης μας, καθηγητής και συγγραφέας, κ. Χρήστος Γερ. Σιάσος έχει γράψει τα βιβλία «Οι Άγιοι της Αιτωλοακαρνανίας», «Οι Επίσκοποι Αιτωλίας και Ακαρνανίας από το 343 μ. Χ. έως σήμερα», «Οι Προκαθήμενοι της Εκκλησίας της Ελλάδος από το 1833 έως σήμερα» και τελευταία το βιβλίο του με τίτλο, «Κάστρα της Ορθοδοξίας» και υπότιτλο «Οδοιπορικό στις Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας».

Όλα τα βιβλία συνοδεύονται με συγχαρητήριες επιστολές από όλη την Ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας καθώς και από πνευματικούς ανθρώπους.

Το νέο βιβλίο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 ώρα 20.00 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου με εισηγητές, τον Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Παπαθανασίου, Ιεροκήρυκα του Καθεδρικού Ιερού Ναού των Αθηνών και Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, τον Φιλόλογο – Συγγραφέα και Λογοτέχνη, Χρήστο Κορέλα και τον Δημοσιογράφο – Συγγραφέα Αντώνη Μακατούνη. Τον συντονισμό της παρουσίασης θα έχει ο Καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. Παναγιώτης Κοντός.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος