promo-fight-sin1

Την άποψη πως οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση Promo Fight 1 είναι υψηλού επιπέδου εξέφρασε ο Νίκος Κακαρέλης. Ο προπονητής του Fight Club Kakarelis εμφανίστηκε χαρούμενος που ο διοργανωτής Γιάννης Παγανιάς κάλεσε το Σύλλογό του να λάβει μέρος και μάλιστα με τέσσερις αθλητές που έχουν αρκετές επιτυχίες. Δήλωσε πως είναι τιμή για το Αγρίνιο να φιλοξενεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και να στηρίξει τους αθλητές της πόλης μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κακαρέλη στον Παντελή Χατζηστυλιανό:

Κύριε Κακαρέλη πως νιώθετε που σε μια διοργάνωση όπως το Promo Fight 1 έχετε τέσσερις αθλητές;

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη Παγανιά για την τιμή που μου έκανε, να προσκαλέσει το Σύλλογό μου σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.Στη μεγαλύτερη διοργάνωση kick boxing και πυγμαχίας που έχει γίνει ποτέ στο Αγρίνιο. Είναι τιμή για μένα να συμμετέχουν τέσσερις πάρα πολύ καλοί αθλητές μου, με πολύ ταλέντο. Νέα παιδιά με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Έχουμε προετοιμαστεί όλο το χρόνο με τα παιδιά για να είμαστε έτοιμοι σε οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση κληθούμε και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Μας βοηθάει πάρα πολύ ότι φέτος ο Σύλλογός μας έχει μεταφερθεί σε ένα νέο γυμναστήριο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, όσον αφορά την πυγμαχία και το kick boxing. Αθλητές από πολλές πόλεις έρχονται να γυμναστούν στο Σύλλογό μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε μια τέτοια διοργάνωση, όπως το Promo Fight 1, με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ποια είναι η εικόνα που έχετε συνολικά για τη διοργάνωση και το επίπεδο των αγώνων που θα παρακολουθήσουμε;

Γνωρίζω αρκετούς αθλητές και προπονητές που συμμετέχουν στη διοργάνωση Promo Fight 1. Είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο με πολύ γνωστά ονόματα στο χώρο της πυγμαχίας και του kick boxing. Είναι τιμή για το Αγρίνιο να συμμετέχουν τόσο μεγάλα ονόματα. Δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη του Αγρινίου κάτι τόσο μεγάλο σα διοργάνωση. Οι κορυφαίοι αθλητές συμμετέχουν και προσκαλώ όλους να επιδείξουμε πολύ καλό αθλητικό πνεύμα και να δείξουμε καλό επίπεδο αγώνων. Είναι μια γιορτή για το kick boxing και την πυγμαχία.

Είναι θετικό πως η πρώτη διοργάνωση γίνεται στο Αγρίνιο;

Είναι πολύ θετικό. Είναι καλό που ξεκινάμε τη σεζόν με μια τόσο μεγάλη διοργάνωση να έρχεται στην πόλη του Αγρινίου. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουν τρέξει αρκετοί άνθρωποι για αυτή τη διοργάνωση. Και ειδικά ο Γιάννης Παγανιάς έχει κουραστεί πολύ αυτό το διάστημα για να κλείσει αγώνες και να φέρει πολύ μεγάλα ονόματα. Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινάει μια τόσο μεγάλη επαγγελματική διοργάνωση στην πόλη μας. Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι παρόμοιο στο χώρο εδώ στο Αγρίνιο.

Είμαστε στο χώρο όπου βρίσκονται κύπελλα και μετάλλια. Πως αισθάνεται ένας προπονητής όταν οι αθλητές του έχουν επιτυχίες;

Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος γιατί – μετά από τόσα χρόνια, από το 1986 που ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες και από το 1990 με πυγμαχία και kick boxing, που αγωνιζόμουνα σε πάρα πολλούς αγώνες – βλέπω τους αθλητές μου να ανεβαίνουν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Φανταστείτε ότι στο Σύλλογό μας στα τρία αθλήματα που διδάσκουμε, πυγμαχία, kick boxing και tae kwon do, έχουν έρθει παγκόσμια πρωταθλήματα, πρωταθλήματα Ευρώπης, βαλκανικά μετάλλια, συμμετοχές σε Εθνικές ομάδες και πρωταθλήματα πυγμαχίας. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να βλέπω ένα παιδί να μεγαλώνει μέσα σε ένα υγιή χώρο, να βλέπω να καλυτερεύει σαν άνθρωπος και να φέρνει πολύ μεγάλες επιτυχίες. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το στηρίζω σε κάθε προσπάθεια, να μπορώ να το κάνω σωστό ανθρωπό και αθλητή και να καμαρώνω για τις επιτυχίες που φέρνει.

Είστε πολλά χρόνια στο χώρο. Πως βλέπετε την ανταπόκριση που έχουν τα τελευταία χρόνια οι πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα και που οφείλεται η «άνθησή» τους;

Πιστεύω πως υπάρχει «άνθηση» για διάφορους λόγους. Καταρχήν σου δίνουν ένα πολύ καλό σώμα. Σου δίνει υγεία και σου διαμορφώνει χαρακτήρα, γιατί μιλάμε πάνω απ’ όλα για αθλήματα. Και επειδή οι καιροί και οι δυσκολίες στο δρόμο έχουν αλλάξει, όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν να μάθουν κάποια πολεμική τέχνη για την αυτοάμυνά τους. Το θέμα είναι να κάνεις σωστή επιλογή Συλλόγου και προπονητή, ώστε αυτό που κάνεις να το βλέπεις σαν άθλημα και αν ποτέ χρειαστεί να μπορέσεις να έχεις την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες να αντιδράσεις στο δρόμο. Βλέπω λοιπόν ότι υπάρχει «άνθηση» και έχουμε στην Ελλάδα αθλητές υψηλού επιπέδου και μπορούμε να συναγωνιστούμε οποιαδήποτε χώρα, γιατί πλέον είναι μεγάλο το ποσοστό των νέων που ασχολούνται. Και θεωρώ ότι οι Έλληνες με την ψυχή που έχουμε και όντας μεγαλωμένοι σε δύσκολες καταστάσεις, φτάνουμε σε υψηλό επίπεδο.

Ποιο είναι το μήνυμα για τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες;

Θέλω να πω ότι είναι τιμή για την πόλη μας, όχι μόνο για μας που είμαστε προσκεκλημένοι, να γίνεται μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, όπως είναι το Promo Fight 1. Προσκαλώ λοιπόν όλους τους Αγρινιώτες και ανθρώπους από πόλεις που βρίσκονται κοντά να έρθουν να παρακολουθήσουν πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου. Αθλητές με μεγάλες διακρίσεις. Είναι σημαντικό να έρθουν να στηρίξουν αθλητές από το Αγρίνιο, γιατί συμμετέχουν αθλητές όχι μόνο του Α.Σ. «ΘΗΣΕΑΣ» αλλά και ενός ακόμα Συλλόγου. Είναι καλό να στηριχτούν αυτοί οι αθλητές. Και είναι καλό ο κόσμος να δει πραγματικά το επίπεδο που υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και στο Αγρίνιο. Να δει τους Αγρινιώτες να φτάσουν σε νίκες ή καλές εμφανίσεις και να καταλάβει ότι εδώ υπάρχει σοβαρός αθλητισμός, με υποδομή και πρέπει να στηριχθεί. Θεωρώ ότι πρέπει όλος ο κόσμος να έρθει να παρακολουθήσει αθλητές υψηλού επιπέδου και ίσως του κινήσει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος