Πρωταπριλιάτικο αστείο ο Κινηματογράφος της ODEON

Μεγάλη επένδυση στο Αγρίνιο ετοιμάζεται να κάνει η ODEON, όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψυχαγωγίας και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από διανομή και παραγωγές ταινιών, μέχρι σύγχρονους πολυκινηματογράφους.

Η ODEON, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agriniovoice.gr, έχει αγοράσει έκταση περίπου 3.000 τ.μ. στο Αγρίνιο όπου θα κατασκευάσει έναν Πολυκινηματογράφο με 3 μεγάλες αίθουσες Κινηματογράφου. Η επένδυση της εταιρείας αναμένεται να αλλάξει άρδην την εικόνα της περιοχής της Εθνικής Οδού, αλλά και γενικότερα της πόλης.

Το οικόπεδο που έχει αγοράσει η εταιρεία βρίσκεται στην κάτω πλευρά της Εθνικής, κοντά στα φανάρια στα Δικαστήρια και απέναντι από τα Praktika, όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη:

odeonΟ Κινηματογράφος θα διαθέτει 3 αίθουσες, οι οποίες θα έχουν 300 καθίσματα η καθεμία, ενώ στο εσωτερικό του κτιρίου προβλέπεται η κατασκευή μικροχώρων 150 τ.μ., στα οποία έχουν ήδη συμφωνηθεί να ανοίξουν καταστήματα γνωστές εταιρείες καφέ, ενδυμάτων και υποδημάτων. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα μικρό Mall, το οποίο θα αλλάξει άρδην την αγορά στην πόλη και θα ανοίξει πάνω από 80 θέσεις εργασίας για τους ντόπιους.

Σε ό,τι αφορά τις αίθουσες, θα είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεράστιες οθόνες «wall to wall», τα τελειότερα συστήματα ήχου DTS και Dolby Digital EX, άνετα και πολυτελή καθίσματα, σε αμφιθεατρική διάταξη και με άπλετο χώρο ανάμεσα στις σειρές.

Η εταιρεία έχει ήδη λάβει τις σχετικές άδειες κατασκευής και στόχος της είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η μακέτα του Συγκροτήματος που θα κατασκευαστεί στο Αγρίνιο:

odeon3odeon2

Δείγματα από το πως θα είναι το εσωτερικό του Πολυκινηματογράφου:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος