Δύο καταστήματα super-market αναμένεται να ανοίξει το αμέσως επόμενο διάστημα στο Αγρίνιο η εταιρεία «Μασούτης». Πρόκειται για έναν κολοσσό του χώρου λιανικής πώλησης τροφίμων-ποτών και αναμένεται σύντομα να ανοίξουν αιτήσεις για αρκετές θέσεις εργασίας, ώστε να στελεχωθούν τα καταστήματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agriniovoice.gr, η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη προσανατολίζεται στην επέκτασή της στην Αθήνα και γενικότερα στο νότιο χώρο της Ελλάδας και μέσα στα πλάνα της είναι και η λειτουργία δύο καταστημάτων στο Αγρίνιο. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν τα καταστήματα σε Ιωάννινα και Πρέβεζα το τελευταίο διάστημα, με το Αγρίνιο να είναι ο επόμενος «σταθμός», ενώ στόχος της εταιρείας είναι η υλοποίηση των πλάνων της μέσα στο 2016!

Ο «Μασούτης» θεωρείται ένας από τους καλύτερους εργοδότες της χώρας, απασχολεί περισσότερους από 6.300 εργαζομένους και διαθέτει 253 καταστήματα (234 super-market και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry) σε όλη τη χώρα. Καλύπτει, δε, γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ήπειρου, την Εύβοια και τα νησιά Λήμνο και Λέσβο.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος