Χριστουγεννιάτικες και άλλες Μελωδίες στο φιλανθρωπικό bazaar του “Σκοπού Ζωής”

Σήμερα το βράδυ και την Πέμπτη

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar των Εθελοντών Αιτωλοακαρνανίας του “Σκοπού Ζωής” προσκαλεί το κοινό σε διάφορες εκδηλώσεις γεμάτες μουσική!

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου (20:30), ο Διευθυντής της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου Μαέστρος Βασίλης Κονίδας, στηρίζοντας κι αυτός αφιλοκερδώς το Φιλανθρωπικό Bazaar, θα μας ταξιδέψει με το σαξόφωνό του με Χριστουγεννιάτικες και άλλες Μελωδίες.

Την Πέμπτη (19/12), στις 20:30, ο Γιάννης Πανουκλιάς, γνωστός κι από την συμμετοχή του σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα άκρως γιορτινό με πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις στο πλαίσιο του Bazaar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, λειτουργεί καθημερινά έως και τις 31/12 στον χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς (Λαχαναγορά) και μέρος των εσόδων δοθεί για να καλύψει τις ανάγκες των δύο (2) Ειδικών Σχολείων του Δήμου Αγρινίου Εργαστήριο Ειδ. Επαγγ. Εκπ. Αγρινίου (ΕΕΕΕΚ) και Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου (ΕΝΕΕΓΥΛ). Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00-14:00 και 17:00-21:00.

Όλες τις ημέρες λειτουργίας υπάρχουν δράσεις, παράλληλες εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω social media και συγκεκριμένα στην εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο Facebook.

Για πρώτη φορά στον Χώρο του Bazaar έχει στηθεί για περαιτέρω ενίσχυση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Προσφοράς και Αγάπης που μπορείτε να τοποθετείτε είτε είδη πρώτης ανάγκης είτε παιχνίδια είτε άλλα χρηστικά δώρα τα οποία κι αυτά θα δοθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος