Το Σάββατο η ολοκλήρωση των εργασιών

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (12/4) οι εργασίες κατεδάφισης του ακίνητου, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου στο Αγρίνιο, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 13 Απριλίου.

Στο συγκεκριμένο σημείο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, θα δημιουργηθεί χώρος πρασίνου, ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το παλιό υδραγωγείο (που βρίσκεται λίγο πιο ψηλά στην Γρίβα), ένα εγκαταλελειμμένο τοπόσημο της πόλης.

Στο μεταξύ, οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Γρίβα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να παραδοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία πριν το Πάσχα.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ήταν ένα στοίχημα για την Δημοτική Αρχή η παρέμβαση του συγκεκριμένου χώρου: «Ο Δήμος Αγρινίου αγόρασε το ακίνητο για να απελευθερώσει ένα κεντρικό σημείο της πόλης και να το μετατρέψει σε χώρο πρασίνου. Δώσαμε μια ανάσα στην καρδιά της πόλης και δημιουργούμε έναν κοινόχρηστο χώρο. Αρχικά θα δημιουργηθεί μια μικρή πλατεία με πράσινο και σταδιακά θα προχωρήσουμε στην ανάπλαση του. Δημιουργούμε γειτονιές με ταυτότητα, μπορούν να χαίρονται οι πολίτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ