Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Χιόνια στην Ευρυτανία – Χρειάζονται αλυσίδες στον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Λευκό τοπίο η Ευρυτανία – Που χρειάζονται αλυσίδες στον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

Από το πρωί της Τρίτης (18/12) χιονίζει σε πολλές περιοχές της Φθιώτιδας και σε ολόκληρη την Ευρυτανία.

Το κύμα κακοκαιρίας εμφανίστηκε με έντονα φαινόμενα την Κεντρική Ελλάδα και ειδικά την ορεινή περιοχή του Τυμφρηστού και τα Βαρδούσια, ενώ πιο ανατολικά έντονη χιονόπτωση παρουσιάζεται στην Όθρυ. Στη Ράχη Τυμφρηστού το χιόνι είναι στους 15 πόντους και χρειάζονται αλυσίδες από το 56ο χμ, της ΕΟ Λαμίας – Καρπενησίου και μέχρι τη σήραγγα «Παύλος Μπακογιάννης».

Παράλληλα, χιονόπτωση έχει στο Καρπενήσι και σε ολόκληρη την Ευρυτανία, με προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Αλυσίδες πάντως χρειάζονται και στο κομμάτι Καρπενησίου – Αγρινίου στη θέση «Μπαγασάκι» (6η έως 12η χθ) και πιο κάτω μεταξύ 35ου έως 39ου χμ.

Και στη Φθιώτιδα όλα τα ορεινά διαμερίσματα ξύπνησαν ντυμένα στα λευκά.

Έντονη χιονόπτωση υπάρχει στο «16» και συγκεκριμένα από το 13ο χμ και μέχρι το 22ο της ΕΟ Λαμίας – Δομοκού, χωρίς να έχει δοθεί σήμα για αλυσίδες, καθώς τα συνεργεία της Περιφέρειας ενεργούν ασταμάτητα από το πρωί.

Όσοι οδηγοί χρειάζεται να κινηθούν στο ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των τροχονόμων.

ΠΗΓΗ

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: