Αγρίνιο: Τους χορευτές που συμμετέχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών υποδέχτηκε ο Παπαναστασίου (ΦΩΤΟ)

Απόψε στις 21:00 η επίσημη Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ

Αντιπροσωπείες των συγκροτημάτων που μετέχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου 2022. Ο Γιώργος Παπαναστασίου καλωσόρισε τους χορευτές από το Μεξικό, τη Χιλή, τη Ρουμανία, τη Βοσνία, τη Σερβία, την Κροατία, την Αλβανία, το Κιργιστάν και το Ιράν προσφέροντας αναμνηστικά δώρα.

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών έχει γίνει θεσμός για την πόλη. Είμαστε ξεχωριστά χαρούμενοι που μπορούμε να φιλοξενήσουμεξανά χορευτές που ταξίδεψαν από μακρινές χώρες για να γνωρίσουν τον τόπο μας. Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε να σας απολαύσουμε στην πλατεία Δημοκρατίας αλλά και στις δημοτικές ενότητες», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Τους χορευτές καλωσόρισε επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, ενώ τους ευχήθηκε καλή διαμονή στο Αγρίνιο.

Απόψε, Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 20:30, ξεκινά η παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων κατά μήκος της οδού Παπαστράτου και στις 21:00 θα γίνει η επίσημη Τελετή Έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος