Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών «FRESCON 2024»

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ

Κοινοποίηση

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος υποστηρίζει τη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του στο μεγαλύτερο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών της χώρας. Η Έκθεση «FRESCON 2024» αποτελεί τημμεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προβάλλοντας τα εξαιρετικά φρούτα και λαχανικά της χώρας μας δημιουργώντας ευκαιρίες εμπορικών συνεργασιών στο πλαίσιο B2B επαφών.

Η «FRESCON 2024» ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων για δημιουργία συνεργασιών στην εγχώρια αγορά αλλά κυρίως ανταποκρίνεται στην αυξανομένη ανάγκη για εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί το κοινό στο περίπτερό του στο Κτίριο 13 – STAND 34, όπου επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους. Θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι εξής επιχειρήσεις:

  1. Α & Ν ΚΑΚΑΖΙΩΤΗΣ Ο.Ε. – Dimitra Fruits
  2. Angelakis Single-Member P.C.
  3. AITOLIA OLIVES
  4. BiofreshfarmFamily
  5. ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε..
Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: