Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο Δήμος Αμφιλοχίας υποδέχτηκε το Μάιο με πασχαλινές δράσεις για παιδιά

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης και το προσωπικό του Δήμου μοίρασαν ευχές στα παιδιά

Κοινοποίηση

Με πασχαλινές δράσεις για παιδιά κάθε ηλικίας υποδέχτηκε το Μάιο ο Δήμος Αμφιλοχίας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό σημείο της Αμφιλοχίας από την αρμόδια Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα παιδιά έγιναν μια μεγάλη παρέα και καλωσόρισαν την Άνοιξη περνώντας δημιουργικό χρόνο στις γειτονιές της πόλης. Η οδός Καραπάνου μετατράπηκε σ’ ένα μεγάλο υπαίθριο εργαστήρι, όπου τα παιδιά έπλασαν την πόλη τoυς με χρώματα και πηλό, τήρησαν το έθιμο της Πρωτομαγιάς, δημιουργώντας στεφάνια με λουλούδια και συμμετείχαν στο κυνήγι του χαμένου «θησ ..αυγού», αναζητώντας σοκολατένια αυγά μέσω γρίφων για τοπόσημα της πόλης.

Ανάμεσα σε αυτά και το Δημαρχείο της Αμφιλοχίας, όπου ομάδες παιδιών βρέθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου, με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη και το προσωπικό να τους στέλνει ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: