Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Τιμήθηκαν Βασιλακόπουλος και Νικάκης στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ της Βόνιτσας

Κοινοποίηση

basilakopoulos

Ολοκληρώθηκε και είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο το 1ο διεθνές τουρνούα μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Γερμανίας, και της Σλοβενίας.

Παρών στο τουρνουά ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ από τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας, Νίκο Σολδάτο και τον πρόεδρο του ΑΟ Βόνιτσας, Θανάση Κασόλα.

nikakis

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης ο οποίος τιμήθηκε από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα.

Για την ιστορία η Εθνική Ελλάδος κέρδισε 2 από τα 3 παιχνίδια της:

Ελλάδα – Βουλγαρία 70-68
Ελλάδα: Παπαδιονυσίου 8, Ζώρζος 2, Κεφαλάς, Σπυριδωνίδης 12, Τσαλμπούρης 2, Σπυρόπουλος, Τολιόπουλος 14, Λιάπης 5, Κουζέλογλου 3, Σταμάτης 4, Διαμαντάκος 12, Κόττας 8.

Ελλάδα – Γερμανία 68-63
Ελλάδα: Παπαδιονυσίου 15, Χατζηνικόλας 4, Κεφαλάς, Σπυριδωνίδης 4, Τσαλμπούρης 2, Σπυρόπουλος 8, Τολιόπουλος 2, Λιάπης 9, Κουζέλογλου 6, Σταμάτης 10, Μητόγλου 2, Κόττας 6.

Ελλάδα – Σλοβενία 74-77
Ελλάδα: Παπαδιονυσίου 11 (1), Ζώρζος 4, Κεφαλάς 16 (3), Σπυριδωνίδης 4, Μήτογλου 4, Κουζέλογλου 10 (1), Σταμάτης 2, Διαμαντάκος 19, Κώττας 4, Σπυρόπουλος, Χατζηνικόλας, Λιάπης.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: