Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Τιμή στον αρχηγό της φρουράς της Εξόδου Αθανάσιο Ραζή-Κότσικα

Κοινοποίηση

Την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 7 το απόγευμα ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός» και το Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» συνδιοργανώνουν για άλλη μια χρονιά, εκδήλωση προς τιμήν του Γενικού Αρχηγού της Φρουράς των Μεσολογγιτών κατά την Έξοδο Αθανασίου Ραζή-Κότσικα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από το πεζόδρομο μπροστά από την «Διέξοδο».

Αφού νεαρά μέλη του Ομίλου Παραδοσιακής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο ΛΙΑΡΟΣ», που συμμετέχει στο τελετουργικό μέρος της εκδήλωσης,  παραλάβουν τα κειμήλια του Αρχηγού, θα σχηματιστεί πομπή των συμμετεχόντων και με παιανίζουσα την φιλαρμονική του «Διονυσίου Σολωμού» θα οδεύσουν στον Κήπο των Ηρώων, όπου μπροστά στην προτομή του Αθανασίου Ραζή-Κότσικα θα τελεστεί  τρισάγιο, θα κατατεθούν στέφανοι τιμής από τους οργανωτές, τον Δήμαρχο και τον Στρατιωτικό Διοικητή και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του προκηρυχθέντος διαγωνισμού στίχου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: