Θυγατρική του ΑΟ Αγρινίου γίνεται η ΑΛΦΑ 93 – Οι δύο Σύλλογοι ξεκινούν πολυεπίπεδη συνεργασία

«Στόχος μας είναι οι ομάδες του Αγρινίου να βρεθούν πιο κοντά και να συνεργαστούν με γνώμονα το καλό του αθλήματος» λέει ο ΑΟ Αγρινίου

Την έναρξη της συνεργασίας με την ΑΛΦΑ 93 ανακοίνωσε ο ΑΟ Αγρινίου (ΑΟΑ), μία συνεργασία που θα αφορά όλα τα επίπεδα, κυρίως δε τη λειτουργία των Ακαδημιών «προς όφελος και των δύο Συλλόγων, οι οποίοι θα παραμείνουν παράλληλα αυτόνομοι διοικητικά», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΑΟΑ. Λεπτομέρειες για τη συνεργασία θ’ ανακοινωθούν σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑ:

«Όλο αυτό το διάστημα έχουμε ξεκαθαρίσει πως επιθυμία μας είναι να βρεθεί ψηλότερα το μπάσκετ στην πόλη μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την άριστη συνεργασία μεταξύ των ομάδων και την ανταλλαγή απόψεων πάνω στον τρόπο που μπορεί να λειτουργήσει συνολικά ένας μπασκετικός οργανισμός. Στόχος μας είναι οι ομάδες του Αγρινίου να βρεθούν πιο κοντά και να συνεργαστούν με γνώμονα το καλό του αθλήματος και τη σταθερή άνοδο του επιπέδου του μπάσκετ στην περιοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα της ΑΛΦΑ ’93.

Πρόκειται για μία συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, η οποία μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα και να γίνει η αρχή μιας προσπάθειας για να βρεθούμε όλοι μαζί.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε συζητήσεις με τη Διοίκηση της ΑΛΦΑ ’93 και τον προπονητή των ακαδημιών Ντίνο Καραπιπέρη. Αναλύθηκε όλο το πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και επήλθε συμφωνία σε όλα τα θέματα.

Η ΑΛΦΑ ’93 θα λειτουργήσει σα θυγατρική της ομάδας μας και θα αναλάβει τη λειτουργία των ακαδημιών, προς όφελος και των δύο Συλλόγων, οι οποίοι θα παραμείνουν παράλληλα αυτόνομοι διοικητικά.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στο όραμά μας, το οποίο θα αναλυθεί περαιτέρω σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα προγραμματιστεί το συντομότερο.

Αποτελεί επίσης μια αρχή για να γίνουμε περισσότεροι. Η “οικογένειά” μας αυξάνεται. Και είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας ανθρώπους που έχουν ιδέες, στόχους και προσπαθούν με μεθοδική δουλειά να πετύχουν.

Σε αυτή την προσπάθεια μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί. Και αυτό πιστεύουμε πως θα συμβεί, καθώς υπάρχουν πράγματα που μόνο μας ενώνουν».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος