ΤΕΒΑ: Διανομή προϊόντων στον Δήμο Αγρινίου, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου

Διήμερη διανομή στους ωφελούμενους του προγράμματος

Σε διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στον Δήμο Αγρινίου προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με φορείς, την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και τον Δήμο Αγρινίου.

Η διανομή αφορά σε τρόφιμα όπως νωπό βόειο κρέας, νωπό χοιρινό κρέας, τυρί φέτα ΠΟΠ, τυρί ημίσκληρο, τυρί γραβιέρα ΠΟΠ, ακτινίδια, μήλα, μπανάνες, αχλάδια, ρύζι, αλεύρι, ελαιόλαδο, κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, φασόλια, ντοματοπολτός, αλάτι, μέλι, μαρμελάδα, κομπόστα, ρεβύθια, τόνος, γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, κρέμα δημητριακών κρέμα ρυζάλευρο. Θα διανεμηθούν επίσης είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής (σαμπουάν, χλωρίνη, κρεμοσάπουνο κ.α.).

Η διανομή θα γίνει σε δύο φάσεις:

  • Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, 9:00-14:00, στην οδό Ηρακλείτου & Αναπαύσεως 1.
  • Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, 9:00-14:00, στην οδό Ηρακλείτου & Αναπαύσεως 1.

Η Κοινωνική Σύμπραξη έχει αναλάβει την ειδοποίηση των ωφελούμενων -με sms και τηλεφωνικά- προκειμένου να παραβρεθούν στο σημείο διανομής τις συγκεκριμένες ώρες. Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα στο αυτοκίνητό τους με τη μέθοδο drive-through, με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους.

Επίσης, η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ωφελούμενους να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Εταίρων που με αίτησή τους έχουν επιλέξει, για την καθοδήγησή τους σε θέματα παραλαβής των προϊόντων και να τηρούν όλα τα προληπτικά μέτρα αποφυγής διασποράς COVID-19 (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κ.λπ.) κατά την διάρκεια των διανομών, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη και υγιεινολογικά αποδεκτή λειτουργία των διαδικασιών των διανομών του Προγράμματος.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες