Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΤΕΒΑ: Διανομή ειδών παντοπωλείου στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

Την επόμενη εβδομάδα η διανομή

Διανομή σε είδη Παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί στους δικαιούχους του “Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)” του Δήμου Αγρινίου την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, η διανομή θα γίνει την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 σε δικαιούχους που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Η διανομή θα πραγματοποιείται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου (Βλαχοπούλου 13) τις ώρες από 9:00 έως τις 14:00.

Η διαδικασία διανομής

Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms) που τους έχει αποσταλεί. Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική του ταυτότητα. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Οι δικαιούχοι και ειδικά οι πολυμελείς οικογένειες, παρακαλούνται όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26410 25392.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: