Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας: Ικανοποίηση για το νομοσχέδιο περί Αγροτικών Συνεταιρισμών

Κοινοποίηση

Την ικανοποίησή της για την ψήφιση τροπολογίας στο νομοσχέδιο «Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, μορφές συλλογικής οργάνωσης του αγροτικού χώρου και άλλες διατάξεις» εξέφρασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού, όπως λέει, με αυτήν “δίνεται η δυνατότητα να επαναλειτουργήσουν τα Δημοτικά Σφαγεία του Δήμου Θέρμου”.

Το κλείσιμο των σφαγείων, που έγινε το 2010, “έπληξε την τοπική οικονομία και την κτηνοτροφία της περιοχής, αφού έχασαν τη δουλειά τουs αρκετοί εργαζόμενοι σε αυτά, ενώ οι κτηνοτρόφοι υπέστησαν μια τεράστια ταλαιπωρία και ένα μεγάλο οικονομικό κόστος για τη μετακίνησή τους σε μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να σφάζουν τα ζώα τους” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και συνεχίζει: “H τροπολογία- προσθήκη κατατέθηκε από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ και Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Βαρεμένο και ενσωματώθηκε στο νομοσχέδιο που από το βράδυ της Πέμπτης είναι νόμος του κράτους”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: