Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Στην τελική ευθεία για τον 12ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»

Κοινοποίηση

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον Ημιμαραθώνιο – Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο αγώνας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αγρινίου, υπό τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Αθλητισμού Χρήστο Ζαρκαβέλη, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

«Καλούμε όλους τους Αγρινιώτες να πάρουν μέρος στην μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης. Φέτος προσκαλέσαμε τις παραλίμνιες κοινότητες να συμμετάσχουν με την παρουσίαση πολιτιστικών δρώμενων. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος οι συνδημότες μας θα αγκαλιάσουν την εκδήλωση» είπε ο κ. Ζαρκαβέλης.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι Αντιδήμαρχοι Κ. Καλαντζής και Μ. Σκορδόπουλος, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών (ΓΕΑ, ΠΑΣ Ιωνικός 80, Σύλλογος Δρομέων Υγείας, Ορειβατικός Σύλλογος και Τροχαία Αγρινίου).

Εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα  γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αγρινίου: http://www.cityofagrinio.gr, στο σύνδεσμο του Αγώνα.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: