Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Στην αντεπίθεση η “Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση” μετά τις δηλώσεις Σωτηρόπουλου

Κοινοποίηση

Η “Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση” κάνει λόγο για “ψευδείς και ανακριβείς φωνασκίες” του κ. Σωτηρόπουλου

Αντ-επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε η “Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση” στην οποία κατηγορεί τον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γ. Σωτηρόπουλο για “ψευδείς και ανακριβείς φωνασκίες σε βάρος της Διοίκησης, υπαλλήλων του Επιμελητηρίου και της Εκλογικής Επιτροπής”. 

Αναλυτικά:

“Σε παροξυστικό Δελτίο Τύπου, αντιλαμβανόμενος ίσως τη μεγάλη ήττα του, ο ανθυποψήφιος Πρόεδρος κ. Σωτηρόπουλος εξαπέλυσε ψευδείς και ανακριβείς φωνασκίες σε βάρος της Διοίκησης, υπαλλήλων του Επιμελητηρίου και της Εκλογικής Επιτροπής.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας λειτουργεί, διοικείται και δρα κάθε μέρα έστω και χωρίς την παρουσία του Οικονομικού Επόπτη κου Σωτηρόπουλου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες απέχει συστηματικά από τις συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής, που είναι το Όργανο της καθημερινής ορθής λειτουργίας του Φορέα, καίτοι ενημερώνεται κανονικά για τις συνεδριάσεις με το συνηθισμένο όπως κάθε φορά τρόπο.

Αν οι προεκλογικές του συναντήσεις και τα τραπεζώματα δεν του αφήνουν χρόνο να είναι τυπικός προς τις υποχρεώσεις του για τη συμμετοχή του στα όργανα του Φορέα είναι δική του επιλογή να απαξιώνει τις διαδικασίες μέχρι την ανάληψη της νέας Διοίκησης μετά τις εκλογές της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017.

Η διαδικασία, προετοιμασία και ολοκλήρωση των επιμελητηριακών εκλογών είναι στην αρμοδιότητα της ουδέτερης και ανεξάρτητης Εκλογικής Επιτροπής που έχει αποκλειστική αρμοδιότητα γι’ αυτό το θέμα και που έχει ορισθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και νόμους.

Αν είναι αυτός ο πρόχειρος χειρισμός εκ μέρους του το νέο μοντέλο διοίκησης και διαχείρισης της επιχειρηματικής υπόστασης και αξιοπρέπειας των υποψηφίων συναδέλφων από τον κ. Σωτηρόπουλο, βλέπουμε ήδη τα αποτελέσματά του.

Οι συνάδελφοι δεν επηρεάζονται από τεχνάσματα, υποσχέσεις, ψιθυρισμούς και επικοινωνιακά τερτίπια που μάλιστα υποτιμούν την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη τους τη στιγμή μάλιστα που η επιχειρηματικότητα έχει τεράστια προβλήματα και υποστεί καταστροφές από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Εξ άλλου, ο πρότερος επιμελητηριακός βίος του κου Σωτηρόπουλου είναι γνωστός σε όλους μας με απόλυτη συμφωνία στις μέχρι τώρα δράσεις μας, χωρίς καμία διαφωνία και χωρίς καμία πρόταση.

Θέλουμε Διοίκηση με πρόγραμμα, δράσεις και πλαίσιο διεκδικήσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο Συνδυασμός μας «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ» το έχει αποδείξει αυτό μέχρι σήμερα και με τη στήριξη όλων των συναδέλφων στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές, προχωράει ακόμη πιο δυναμικά στη συνέχιση της στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: