Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Στελεχώνονται με 20 άτομα οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Μεσολογγίου

Σε πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων προχώρησε ο Δήμος

Κοινοποίηση

Στην πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, ο Δήμος Μεσολογγίου, επιλύοντας προβλήματα που είχαν προκληθεί εξαιτίας της υποστελέχωσης των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών. Πρόκειται για συνολικά 20 άτομα ειδικοτήτων ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας.

Οι νέοι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου, μετά από σχετικό δημόσιο διαγωνισμό, όπου οι συμμετοχές άγγιξαν τις 300. Θ’ αξιοποιηθούν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών που υπάρχουν στις συγκεκριμένες δομές του Δήμου.

Τους νέους εργαζόμενους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Σωτήρης Φαράντος, ο οποίος τους καλωσόρισε ευχόμενος «σιδεροκέφαλοι» στα νέα τους καθήκοντα, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από την περιοχή να εργαστούν στον Δήμο και ν’ αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: