Στα έργα του δρόμου απ’ το Νεοχώρι στην παραλία του Λούρου ο Φαρμάκης

«Το Νεοχώρι Μεσολογγίου αποκτά την περιμετρική που χρειάζεται»

Για την εξέλιξη των εργασιών βελτίωσης του δρόμου απ’ το Νεοχώρι προς την παραλία του Λούρου (Περιμετρική Νεοχωρίου), μήκους περίπου 17 χλμ, ενημερώθηκε την Δευτέρα 8 Μαΐου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Συνοδευόμενος απ’ τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη, επισκέφθηκε την περιοχή και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.

Με συνολικό προϋπολογισμό 4,5 εκ. ευρώ, βελτιώνεται η βατότητα της οδού, ώστε να καταστεί ασφαλέστερη η διέλευση των οχημάτων, καθώς σε αρκετά σημεία το οδόστρωμα παρουσιάζει σημαντικές φθορές (ρηγματώσεις, τοπικές καθιζήσεις, λακκούβες, κλπ). Μεταξύ άλλων, οι εργασίες, που είναι σε εξέλιξη, αφορούν τον καθαρισμό τάφρων, ανακατασκευή οδοστρώματος με τοπικές εξυγιάνσεις, κατασκευή ασφαλτικών στρώσεων σε όλο το μήκος του δρόμου, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας όπου απαιτείται κατά μήκος του δρόμου, τοποθέτηση πινακίδων, οριοδεικτών και διαγράμμιση του νέου οδοστρώματος.

«Το Νεοχώρι Μεσολογγίου αποκτά την περιμετρική που χρειάζεται, μέσω του έργου ασφαλτόστρωσης που είναι σε εξέλιξη και με το οποίο αποκαθίσταται μία εκκρεμότητα πολλών ετών. Μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές του Δήμου Μεσολογγίου θα έχει πολύ καλή προσβασιμότητα και χιλιάδες αγρότες της περιοχής, αλλά και επισκέπτες, θα μπορούν να κινούνται ταχύτερα και με ασφάλεια. Η προσπάθειά μας για έναν καλύτερο τόπο είναι διαρκής…» σχολίασε ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος