Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ ο Κώστας Καραμανλής

Κοινοποίηση

Το Νομό Αιτωλοακαρνανίας θα επισκεφθεί ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Α. Καραμανλής, την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, ύστερα από πρόσκληση της ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Καραμανλής θα συζητήσει και θα ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητας του Τομέα που είναι υπεύθυνος, καθώς και γενικότερα θέματα που απασχολούν τις παραγωγικές τάξεις και τους φορείς του Νομού.

Μάλιστα ο Βουλευτής των Σερρών θα βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (7/12), στις 12:00, στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ της ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, που βρίσκονται στην οδό Σπ. Τρικούπη 2. Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 19:00, θα μιλήσει σε εκδήλωση μελών, φίλων και φορέων του Νομού, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στην οδό Παπαστράτου 53 στο Αγρίνιο, με Θέμα: «Με υπευθυνότητα και σχέδιο, για να βγει η Ελλάδα από την κρίση».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: