Σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών του ΓΑΣ Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

Χάλκινο μετάλλιο για την Ευτυχία Ζαρκαδούλα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 συμμετείχε με 4 αθλητές και 2 αθλήτριες ο ΓΑΣ Αγρινίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου. Συνολικά συμμετείχαν 1200 αθλητές 250 σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές του ΓΑΣ είχαν προκριθεί από τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα της κατηγορίας τους.

Η Ευτυχία Ζαρκαδούλα, καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ κατά 10 δευτερόλεπτα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον δρόμο των 3.000 μ. κοριτσιών. Ο Διονύσης Καψάλης αγωνίστηκε το Σάββατο στον τελικό των 1.500 μ., τερματίζοντας στην 4η θέση και την Κυριακή στα 3000 μ., όπου κατέλαβε την 5η θέση πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ ανοικτού στίβου. Και τα δύο παιδιά θα συμμετάσχουν με την Εθνική Ομάδα Στίβου Κ18.

Ο Άγγελος Ράπτης έτρεξε στα 1.500 μ. καταλαμβάνοντας την 11η θέση και στα 3000 μ. τερματίζοντας 13ος με νέα ατομική επίδοση. Στον τελικό των 3.000 μ. συμμετείχε και ο Γιάννης Ματσούκας, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ.

Στους δρόμους ταχύτητας πήραν μέρος και οι 15χρονοι αθλητές του Συλλόγου Βασιλική Καντερέ και Θοδωρής Ζανιάς, οι οποίοι έτρεξαν στα 100 μ., κάνοντας εξαιρετικούς χρόνους που τους δίνουν σημαντικές ελπίδες για διάκριση στο Πρωτάθλημα Κ16, όπου θ’ αγωνιστούν στις προσεχείς ημέρες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Καψάλης, ο οποίος ήταν αρχηγός της αποστολής, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις καταπληκτικές εμφανίσεις, στους προπονητές τους Μπάμπη Ποσονίδη και Πάνο Κουτσιαύτη κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που θ’ αγωνιστούν με την Εθνική Ομάδα.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος