Συζήτηση Καραγκούνη με την Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στην Αιτωλοακαρνανία

Μίλησαν και για την λειτουργία των φαρμακείων της περιοχής

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης με την Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη. Η συζήτηση αφορούσε κυρίως την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στην Αιτωλοακαρνανία, την αποτελεσματική λειτουργία των φαρμακείων καθώς και της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Bουλευτής υποστήριξε ότι «είναι απαραίτητο οι ασφαλισμένοι να έχουν πρόσβαση σε πλήρη γκάμα φαρμακευτικών προϊόντων, τα οποία να παρέχονται αποτελεσματικά και σε λογικούς χρόνους. Επίσης σημαντική είναι και η συνεργασία με τους φαρμακοποιούς της περιοχής να είναι στενή και εποικοδομητική»

Επιπλέον τόνισε στην κα. Καρποδίνη τον σημαντικό ρόλο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αιτωλοακαρνανίας για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. «Συνολικά η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων πρέπει να είναι οργανωμένη, αποτελεσματική και προσανατολισμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας» είπε ο κ. Καραγκούνης, υποστηρίζοντας ότι «αυτό θα εξασφαλίσει την καλύτερη περίθαλψη και θεραπεία για τους ασφαλισμένους και θα συμβάλει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος