Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με θέμα τον «σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών-λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας», συνεδρίασε την Μ. Τετάρτη (12/4) το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Αγρίνιο.

Στόχος της σύσκεψης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων εν όψει της θερινής περιόδου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι προβλέψεις για την φετινή αντιπυρική περίοδο είναι δυσοίωνες, κάνουν λόγο για υψηλές θερμοκρασίες. Γι αυτό πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Άμεσα θα ξεκινήσουν οι καθαρισμοί των ξερών χόρτων στις Δημοτικές Ενότητες. Φέτος θα προμηθευτούμε web camera, η οποία θα τοποθετηθεί στον Βλοχό προκειμένου να ελέγχεται όλη η περιοχή της ορεινής Τριχωνίδας πάντα σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σταθμό της Παραβόλας. Τα τηλέφωνα των υπηρεσιακών παραγόντων θα είναι σε λειτουργία σε 24ωρη βάση. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε σε εγρήγορση. Αντιλαμβανόμαστε όλοι το μέγεθος της ευθύνης αν δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην κλήση συμπολίτη μας».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: