Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση Παπαναστασίου με την Ντόρα Μπακογιάννη

Κοινοποίηση

“Η πόλη έχει αλλάξει Δήμαρχε. Συγχαρητήρια” ανέφερε η κα. Μπακογιάννη στον Δήμαρχο Αγρινίου

Συνάντηση με την κα. Ντόρα Μπακογιάννη είχε την Παρασκευή (2/2) το απόγευμα ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Η βουλευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, στον χαιρετισμό της ανέφερε: «Συγχαρητήρια Δήμαρχε. Η πόλη έχει αλλάξει. Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και η οποία δυστυχώς προσκρούει στα γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα της συγκεκριμένης κυβέρνησης». Ζήτησε δε να ενημερωθεί για τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής: «Ήθελα να ενημερωθώ από εσάς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε τον βηματισμό μας και να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολιτική μας για την αυτοδιοίκηση».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαναστασίου ευχαρίστησε την κα. Μπακογιάννη για την επίσκεψή της και τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε την κ. Μπακογιάννη η οποία αποτελεί μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και για την χώρα. Επειδή υπήρξε επιτυχημένη αυτοδιοικητικός, ως Δήμαρχος της πρωτεύουσας, μπορεί να καταλάβει σε ποιο σημείο σήμερα έχουν καταντήσει την Τ.Α. Τα οικονομικά των δήμων είναι σε τραγική κατάσταση και προσπαθούμε με χρηστή διαχείριση να αποδώσουμε στους δημότες ότι καλύτερο για τα δεδομένα της εποχής. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να εκθέσουμε τα αιτήματα μας».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: