Συνάντηση Λύρου με ΕτΑΔ – Ζήτησε επίσπευση διαδικασιών για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Στέφανο Βλαστό συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Στέφανο Βλαστό, είχε συνάντηση στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Ο Δήμαρχος επικεντρώθηκε σε εκτάσεις για τις οποίες ανακλήθηκε η παραχώρησή τους. Δήλωσε αποφασισμένος να διεκδικήσει λύσεις, ώστε να μη στερηθεί ο Δήμος Μεσολογγίου εκτάσεις που μπορούν ν’ αξιοποιηθούν και να προσδώσουν σημαντικά οφέλη, ενισχύοντας, κατά συνέπεια, την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής.

Ζητήθηκε επίσης η άμεση διευθέτηση των εκκρεμοτήτων για άλλες εκτάσεις, μεταξύ αυτών του χώρου των 130 στρεμμάτων περίπου έναντι του γηπέδου Μεσολογγίου, τόσο για αναπτυξιακούς σκοπούς όσο και για την κάλυψη αναγκών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Βλαστό για τις δημόσιες εκτάσεις του Δήμου μας, που προσδίδουν και τη μοναδική φυσιογνωμία της περιοχής μας. Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι η αξιοποίηση των εκτάσεων αυτών,  διότι ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στερείται βασικών υποδομών και επενδύσεων, που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες