Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση Φλώρου με τους επαγγελματίες εστίασης

Κοινοποίηση

Εξετάστηκαν ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες

Συνάντηση εργασίας με τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου είχε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος. Στην συνάντηση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, συμμετείχαν οι Κώστας Ναστούλης, Μιχάλης Ζήσης, Κώστας Σαράκης και Σπύρος Πλακιάς.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η εξέταση μιας σειράς θεμάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες, όπως ο έλεγχος για τη σωστή τήρηση του κανονισμού χρήσης των κοινόχρηστων χώρων (είσπραξη παλαιών οφειλών με διακανονισμό και ευνοϊκές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του νόμου καθώς και έκδοση αδειών).

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος εκτίμησε ότι η συνάντηση έθεσε σε νέα πλαίσια τη σχέση του Δήμου Αγρινίου με τους επαγγελματίες της πόλης: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Ένωσης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση. Είχαμε μια εποικοδομητική και σίγουρα χρήσιμη συζήτηση. Και από τις δύο πλευρές τέθηκαν οι στόχοι που ταυτόχρονα αποτελούν στοίχημα για εμάς. Κατ’ αρχάς, η χωροταξική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που βρίσκονται στους πεζόδρομους και τις πλατείες της πόλης. Και το δεύτερο στοίχημα αφορά στο σχεδιασμό κοινών δράσεων με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη ιδιαίτερα τις περιόδους των εορτών, σε επετείους ιστορικών γεγονότων και αναβίωσης εθίμων. Κάναμε μια καλή αρχή και θέλω να διαβεβαιώσω τους επαγγελματίες της εστίασης ότι παρόμοιες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: