Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση Φαρμάκη με τον Μητροπολίτη Πατρών

Κοινοποίηση

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο είχε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στη συνάντηση, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα αρμοδιότητας της Μητροπόλεως καθώς και θέματα προώθησης της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Μητροπόλεως Πατρών.

Έμφαση δόθηκε κυρίως στην από κοινού ενίσχυση των κοινωνικών δομών και στην εύρεση τρόπων ανακούφισης των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, με τη χρήση των χρηματοδοτικών “εργαλείων”, τα οποία διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Υπ. Περιφερειάρχης εξήρε το πολύ σημαντικό έργο και τις φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως Πατρών, ενώ από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στον κ. Φαρμάκη καλό και υγιή προεκλογικό αγώνα.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: