Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Ψήφισμα συμπαράστασης του Εμπορικού Συλλόγου για το Συλλαλητήριο της 7/4

Κοινοποίηση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης στο συλλαλητήριο των εργαζομένων την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 στην κεντρική πλατεία, με το οποίο καταδικάζει “τα νέα αντιλαϊκά και απάνθρωπα μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου συμπαρίσταται στο συλλαλητήριο των εργαζομένων που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την Παρασκευή 7-4-2017 στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καταδικάζει απερίφραστα όλα τα νέα αντιλαϊκά και απάνθρωπα μέτρα που η συγκυβέρνηση των υποτακτικών ανενδοίαστα προτίθεται να ψηφίσει στη βουλή προκειμένου να κλείσει η β΄ αξιολόγηση.

Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν με κάθε πρόσφορο και εφικτό μέσο τους αγώνες των εργαζομένων.

Γνωρίζουμε καλά ότι οι δικοί τους αγώνες και η δικαίωσή τους αφορούν και αποσκοπούν και στην ουσιαστική λύση και των δικών μας προβλημάτων και αυτής καθ’ αυτής της επιβίωσης του κλάδου μας.” 

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: