Ψηφιακή πλατφόρμα «Ηλεκτρονικής γραμματείας» από το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου

Ξεκίνησε και η διαδικασία αναθέσεων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2021Α

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, μετά τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα και την εφαρμογή για κινητές συσκευές (smartphone) που έχει ήδη παρουσιάσει, για την κάλυψη των αναγκών σύγχρονης ψηφιακής επικοινωνίας, δημιούργησε ψηφιακή πλατφόρμα “Ηλεκτρονικής γραμματείας”, τόσο για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτών και καταρτιζομένων, όσο και για την καθημερινή λειτουργία αλλά και γενικότερα την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών από το ΔΙΕΚ.

Η πλατφόρμα με την ονομασία personal.info, αναπτύσσεται αποκλειστικά από το προσωπικό του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου και είναι ήδη διαθέσιμη στη διεύθυνση https://iekmesol.gr/personal.info

Ήδη, μετά την ανακοίνωση από το Μητρώο εκπαιδευτών των οριστικών πινάκων κατάταξης υποψηφίων εκπαιδευτών ανά μάθημα σε κάθε ΔΙΕΚ, ξεκίνησε η διαδικασία αναθέσεων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2021Α.

“Στηρίζοντας έμπρακτα την εφαρμογή καινοτόμων ψηφιακών μεθόδων παροχής υπηρεσιών σε καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές, εντάξαμε και τη διαδικασία των αναθέσεων μαθημάτων σε εκπαιδευτές, στην πλατφόρμα personal.info. Έτσι λοιπόν, από φέτος εφαρμόζεται πιλοτικά η νέα διαδικασία διερεύνησης διαθεσιμότητας εκπαιδευτών, κατά την οποία η απάντηση του εκπαιδευτή δεν αποστέλλεται με email, αλλά δηλώνεται σε ηλεκτρονική φόρμα. Στην ηλεκτρονική φόρμα καταχωρείται η απάντηση του εκπαιδευτή, η οποία καταγράφεται με ασφάλεια ακολουθώντας τις αναγκαίες απαιτήσεις που θέτει η ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ.” σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΔΙΕΚ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος