Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Πρωτομαγιά: Συγκέντρωση αγροτών και κτηνοτρόφων στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

Στην κεντρική πλατεία της πόλης

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας (ΟΑΣΑ) καλεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής σε συγκέντρωση, στην πλατεία δημοκρατίας, την Τετάρτη 1 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Εργατικής Τάξης και τους χιλιάδες νεκρούς της.

Η ανακοίνωση της ΟΑΣΑ:

“Μαζί με τους συμμάχους μας, εργατοϋπάλληλους και αυτοαπασχολούμενους των πόλεων δίνουμε συνέχεια τους αγώνες μας, δυναμώνουμε την κοινή δράση και αλληλεγγύη, δημιουργούμε τη συμμαχία που μπορεί να δώσει μεγαλύτερη δύναμη και προοπτική στην πάλη μας για μια καλύτερη ζωή.

Προβάλουμε τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις που είχαμε στα Μπλόκα και όλες τις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα. Απέναντι στην κυβέρνηση που στέκεται εχθρικά απέναντί μας, η οποία με το πρόσχημα των δύσκολων δημοσιονομικών συνθηκών της χώρας δεν ικανοποίησε κανένα αίτημά μας, όμως οι ίδιες δημοσιονομικές συνθήκες της επιτρέπουν να ψηφίζει και να δίνει πακτωλούς χρημάτων, προνομίων, φορολογικών ελαφρύνσεων σε βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλέμπορους και τραπεζίτες. Απέναντι σε όλους όσους στηρίζουν τις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν με το τεράστιο κόστος παραγωγής από τη μια και το αίσχος των ανοιχτών και εξευτελιστικών τιμών για τα προϊόντα μας από την άλλη. Απέναντι στις πολιτικές που μας φτωχαίνουν, δεν αποζημιώνουν τις ζημιές, θα κάνουν ακόμη χειρότερη την νέα αναθεωρημένη ΚΑΠ, η οποία είναι το εργαλείο για τη συγκέντρωση παραγωγής και γης, δίνοντας νέο χτύπημα στο εισόδημά μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και τις διεκδικήσεις μας με τη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στης 10.30 στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Προβάλουμε το πλαίσιο αιτημάτων μας, διεκδικούμε λύσεις, δυναμώνουμε την οργάνωση και τον συντονισμό με το εργατικό κίνημα.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη”

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: