Πρωταθλητής Ελλάδας ο Κώστας Σταμούλης κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ

Τεράστια επιτυχία για τον Αγρινιώτη αθλητή του ΓΑΣ Αγρινίου

Ιστορική στιγμή για τον ΓΑΣ Αγρινίου και την πόλη είναι η τεράστια επιτυχία του Κώστα Σταμούλη στο δρόμο των 5000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη. Ο Κώστας, μετά από έντονο συναγωνισμό με τους καλύτερους Έλληνες δρομείς αντοχής, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επιτυγχάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ. Είναι η δεύτερη φορά που ο Αγρινιώτης αθλητής κερδίζει την πρώτη θέση στα 5.000μ. Ανδρών και τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μόνιμα στο βάθρο των νικητών και στα 10.000μ.

Οι διακρίσεις των αθλητών του ΓΑΣ δεν σταμάτησαν εκεί Ο Νίκος Σταμούλης, γι’ άλλη μία φορά, απέδειξε πόσο σπουδαίος αθλητής είναι και ότι το μέλλον του ανήκει. Το Σάββατο μετείχε στον τελικό των 1.500μ όπου κατέλαβε την 4η θέση στους Άνδρες και την 3η στους Νέους. Την επομένη αγωνίστηκε στα 5.000μ., όπου από την αρχή ακολούθησε το γκρουπ των προπορευόμενων αθλητών και τελικώς τερμάτισε στην 3η θέση στους Άνδρες και στην 1η στους Νέους.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχε και ο μικρότερος της ομάδας Διονύσης Καψάλης, ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά στον τελικό των 1.500μ. κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

«Ο Κώστας Σταμούλης είναι ένα υπόδειγμα αθλητή με σεμνότητα, αφοσίωση, εργατικότητα και σταθερή εξέλιξη. Οι επιτυχίες αυτές δίνουν περηφάνια και χαρά στους ανθρώπους του Συλλόγου, αλλά και ικανοποίηση, γιατί το έργο και η προσπάθεια που συντελείται για την προαγωγή και ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού από όλους έχει σημαντικά αποτελέσματα και πλέον αναγνωρίζεται σε Πανελλήνιο επίπεδο. Συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη!» σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος