Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Προσλήψεις αναπληρωτών: Μετρούν τα κενά και προχωρούν στη Β’ φάση

Κοινοποίηση

Εν αναμονή της Β΄ Φάσης χιλιάδες εκπαιδευτικοί

Οι προσλήψεις αναπληρωτών ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας εδώ και λίγες μέρες – Πλέον χιλιάδες αναπληρωτές αναμένουν την Β’ φάση των προσλήψεων όπου πρόκειται να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία όλης της χώρας.

Χαρακτηριστική είναι η ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ) για την Β’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών δασκάλων.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Μετά την επικοινωνία μας με τη διεύθυνση προσωπικού στην οποία συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Το όνομα που εμφανίστηκε στις προσλήψεις της ειδικής και που δεν υπάρχει πουθενά αλλού, προήρθε από τη μεταφορά του excel σε word προκειμένου αυτό να βγει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Μόλις επιστρέψει η Υπουργός και υπογράψει θα γίνει η ανακοινοποίηση των προσλήψεων χωρίς αυτό.

Στις καταγγελίες των συναδέλφων για κενά που δε δίνονται σε ορισμένες περιοχές απαντήθηκε πως η εντολή είναι να καλυφθούν όλα χωρίς επιλογές.

Η Β’ φάση Γενικής τοποθετείται μετά τις 18/9 που θα γίνουν οι Β’ αποσπάσεις του μόνιμου προσωπικού και κοντά στις 20/9 που υπολογίζεται ν’ αρχίσει η λειτουργία των ΔΥΕΠ. Η Β’ φάση ΖΕΠ αναμένεται Οκτώβριο, ενώ είναι γνωστό πως η Β’ φάση ειδικής είναι προγραμματισμένη για Νοέμβριο. Αυτή τη στιγμή γίνεται έλεγχος για το πόσοι δεν ανέλαβαν υπηρεσία.

Σταθερό και πάγιο, σε κάθε συζήτηση, είναι το αίτημα μας για ανάληψη υπηρεσίας ηλεκτρονικά το οποίο και ζητάμε να νομοθετηθεί άμεσα.”

ΠΗΓΗ

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: