Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα τμήματα μάθησης ΚΔΒΜ του Δήμου Αγρινίου

Τα τμήματα που μπορούν να δημιουργηθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης. Στο Κέντρο του Δήμου θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» και μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου. Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapidtest ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στο email [email protected], συμπληρώνοντας προσεκτικά, με πληρότητα και ευκρίνεια, ΟΛΑ τα προσωπικά τους στοιχεία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μετά την κατάρτιση των οριστικών πινάκων των συμμετεχόντων από το ΚΔΒΜ του Υπουργείου Παιδείας, θα ενημερωθούν όσοι έχουν επιλεγεί με e-mail.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ.:2641360685 (Υπεύθυνος Τούρκας Παναγιώτης)
Ταχ. Διεύθυνση: Λ. Μαβίλη (Πρώην Σταθμός Τραίνου)
Email: [email protected]

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος