Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Εκ Φωτός” στο Αιτωλικό (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 10/4/2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Εκ Φωτός” του Φωτογραφικού Τμήματος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”, στο Muddler Bar, στο Αιτωλικό.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων οι επισκέπτες ειχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο Φωτογραφικό Στούντιο που είχε στηθεί στο πατάρι του Muddler. Στην έκθεση συμμετέχουν τα μέλη του Φωτογραφικού Τμήματος: Ακρίδα Μαρία, Ευαγγελινού Ξένια, Καρέτσος Δημήτρης, Κότσαρης Μιχάλης, Νταλάκα Μαίρη, Περγαντή Αστέρω, Σαλτός Άκης, Σέρβου Πηνελόπη, Τσίντζου Βίκυ, Τσουκαλά Ανδριάνα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 8 Μαίου. Ανοιχτά καθημερινά από τις 17:00 στο Muddler Bar στην κεντρική πλατεία Αιτωλικού.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα μέλη των φωτογραφικών ομάδων Art8 του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρίνιου και της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου (ΦΩΤΟΛΕΜΕ) για το δυναμικό παρών. Με την παρουσία τους στην έκθεση μας τίμησε και ο ηθοποιός Χρήστος Καλαβρούζος, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. Νίκος Καραγέωργος” σημειώνουν τα μέλη του Συλλόγου.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος