Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

“Πορτρέτα φυτών” στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/11) τα εγκαίνια

Τη φωτογραφική έκθεση του Σπύρου Γιολδάση εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου.

Η ενότητα των έργων του με τίτλο “πορτρέτα φυτών” εγκαινιάζεται στις 19:30 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πλ. Δημάδη) και περιλαμβάνει μοναδικά έργα όπου αποτυπώνονται φυτά της περιοχής μας.

Ο Σπύρος Γιολδάσης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και εργάζεται ως εκπαιδευτικός Πληροφορικής σε δομές εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων και ως εκπαιδευτικός Φωτογραφίας στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου. Είναι μηχανικός Πληροφορικής με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ασφάλεια Πληροφοριακών συστημάτων και την Εκπαίδευση. Η ενασχόληση του με την φωτογραφία ξεκίνησε με την συμμετοχή του στον ετήσιο κύκλο σεμιναρίων που διοργανώνει η ΕΦΕ Κρήτης. Έχει γράψει άρθρα για την φωτογραφία στο ελληνικό περιοδικό «Φωτογράφος» και φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως τις 30/11/2018. Ώρες επισκέψεων: Τρίτη-Σάββατο 10:00-13:00 και 18:00-21:00, Κυριακή 11:00-13:30. Δευτέρα και αργίες κλειστά.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: